Tijd om weer eens een lekker controversieel onderwerp aan te pakken, al is het natuurlijk gewoon een herhaling van zetten…
 
Generaties voor ons kenden de uitdrukking “Als je niet in de uitverkoop bent, moet je niet adverteren” al, daarmee aangevend dat met name vrouwen een bepaald risico lopen op ongewenste reacties als ze dat wel doen.
 
De uitspraak van de rechter dat een string gelijk staat aan “instemmen met seks”gaat mij te ver. In die zin ben ik het wel met de protesteerders eens, maar vrouwen moeten wat mij betreft ook eens hun verstand gaan gebruiken in plaats van als hersenloze idioten achter hun idooltjes aan te lopen.
 
Die idooltjes kunnen in hun blote reet op het podium gaan staan en desnoods ook zo over straat gaan lopen omdat ze omringd worden door bodyguards en zelf lekker veilig in “gated communities” wonen, oftewel… veilig opgesloten achter hekken dagen zij de weerloze vrouwen van onze gemeenschap uit om zo provocerend mogelijk te doen.
 
Dat is het typische salonsocialisten gedrag waar ik me kapot aan erger. Links-liberale losers die anderen weten te vertellen hoe ze zich moeten gedragen, zelf omringd door beveiliging om de ongewenste gevolgen van hun gedrag buiten de deur te houden.
 
Wij hebben echter te maken met een falende overheid, die ons niet kan beschermen, dus wij moeten wel ons verstand gebruiken en ons een beetje normaal gedragen in het dagelijks leven. Wij hebben niet de luxe van gepantserde auto’s, afgesloten, beveiligde landgoederen, bodyguards en een overdaad aan gewapende beveiligers.
 
Links-liberalen roepen op om de grenzen open te gooien, terwijl ze zichzelf opsluiten achter hermetisch gesloten grenzen.
 
Met dit is het hetzelfde. De idooltjes staan als walgelijke hoeren op het podium en wekken lustgevoelens op bij gevoelige tienermeisjes, die zich vervolgens op straat zo gaan gedragen, zonder hun hersenloze inhouden ooit eens af te vragen wat de gevolgen in de echte wereld zouden kunnen zijn.
 
Nou, die gevolgen zijn simpel; Je roept gevoelens op bij mannen, en vroeger of later kom je er een keer één tegen die zichzelf, al dan niet onder invloed van drugs of alcohol, NIET in de hand heeft en zich aan je vergrijpt!
 
Uiteraard is dan Leiden in last…
 
En dan heb ik het nog even helemaal niet over mannen die menen dat zij vanuit hun vermeende superieure religie sowieso het recht hebben om zich, met name aan ongelovige westerse, vrouwen te vergrijpen.
 
De links-liberaal stemmers, waar een groot deel van deze hersenloze pubermeisjes in vermeende “goedheid” ongetwijfeld toe behoren, hebben het dus mede aan zichzelf te danken. Ze worden dus feitelijk slachtoffer van hun eigen stemgedrag… De ironie…